Link2Europe: Europese uitzendkrachten in Antwerpen, Puurs

 
 

Link2Europe, niet langer wachten op sterke Europese uitzendkrachten!

U wilt als Vlaams of Brussels bedrijf de geknipte medewerkers vinden? Link2Europe uit PuursAntwerpen gaat voor u op zoek naar geschikt en geschoold personeel binnen heel Europa met gepaste consulting. Wij zijn uitsluitend gefocust op internationale rekrutering voor Vlaanderen en België, wat maakt dat we een enorm grote ervaring voor de dag kunnen leggen.

Europese uitzendkrachten, Link2Europe, Antwerpen

 
Link2Europe is VCU-gecertificeerd  

Wat Link2Europe zo uniek maakt?

Wij zijn het enige bedrijf in België dat uitsluitend kwalitatief personeel zoekt, screent en rekruteert in het buitenland. Met eigen vestigingen en partnerships in Polen, Roemenië, Portugal en Spanje kunnen wij een doorgedreven kwaliteit garanderen en vinden wij de geknipte Europese uitzendkrachten voor u. Link2Europe is bovendien VCU gecertifieerd. Zo kunnen VCA* en VCA** bedrijven ook genieten van onze dienstverlening met klemtoon op veiligheid.

De juiste profielen vinden in heel Europa

Aan het roer van Link2Europe: Igor Van Assche, dé specialist in uitzendarbeid met 20 jaar ervaring en een stevige bagage in internationale rekrutering en logistiek. Gesteund door zijn perfectionistische medewerkers die eveneens over de nodige expertise en klantgerichtheid beschikken, kent Link2Europe een onophoudelijk groeiend succes. Dankzij de ruime ervaring en nauwe contacten met de rekruteringslanden, slaagt Link2Europe er in de juiste werknemers voor u op te sporen. Werknemers die elk gaan voor kwaliteit, respect, rentabiliteit, dynamisme, enthousiasme en durf.

Onze drive: als link binnen de Europese Unie vraag en aanbod in de arbeidsmarkt op mekaar afstemmen. Wij hebben een sleutelrol als intermediair en bemiddelaar tussen werkgever en werknemer, met oog voor ieders wensen.

Contacteer ons

Flexibele en kant-en-klare oplossingen door een erkend internationaal rekruteringsbedrijf? Contacteer Link2Europe zonder omwegen of bezoek zeker onze website en kom meer te weten over ons en internationale rekrutrering!

 
 

LINK2EUROPE